Компании

все компании

Ford Motor затримав постачання автомобілів через відсутність значків із логотипом компанії

25 вересня 2022 року, 18:35
Американський автовиробник Ford Motor затримав постачання деяких автомобілів через відсутність синіх овальних значків із логотипом компанії.

Як пише The Wall Street Journal з посиланням на джерела, компанія зіткнулася з нестачею шильдиків та табличок із зазначенням моделі, що кріпляться до кузова автомобіля та є важливими ідентифікаторами продукції автовиробника.

Представник компанії підтвердив виданню, що постачання низки автомобілів було затримано через відсутність значків. Це є ще одним прикладом того, наскільки сильно проблеми в ланцюжках постачання вдарили по автовиробникам, зазначає WSJ.

За словами джерел, Ford розглядав низку обхідних шляхів, таких як 3D-друк табличок до моменту відновлення постачання. Але подібні замінники не вселяють довіри, і можуть не відповідати високій планці якості автовиробника, вирішили у посібнику.

Раніше цього тижня компанія попередила інвесторів про те, що висока інфляція та відсутність запчастин призводять до зниження поставок. В результаті до кінця третього кварталу на складах компанії залишатиметься від 40 тис. до 45 тис. автомобілів через відсутність низки деталей.

Тим не менш, Ford підтвердив прогноз на 2022 рік, згідно з яким скоригований прибуток до податкових та процентних виплат може становити $11,5-12,5 млрд. У третьому кварталі цей показник очікується в районі $1,4-1,7 млрд.

Котирування акцій Ford падають на 5,4% під час торгів у п'ятницю. З початку поточного року ринкова вартість автовиробника впала майже на 42%, тоді як фондовий індекс Standard & Poor's 500 знизився приблизно на 23%.

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 428
Другие новости