Компании

все компании

Росія не виграє війну проти України - Бербок

23 вересня 2022 року, 14:50
Росія не виграє війну проти України, заявила міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок і закликала РФ закінчити війну, зупинити страждання в Україні, припинити посилати більше російських громадян на смерть і припинити фіктивні референдуми.

Коли ми говоримо про жахи війни, що розгортається в Україні, ми не говоримо про абстрактні повідомлення. Ми говоримо про дітей. Ми говоримо про матері. Про братів, про батьків, про бабусь і дідусів, про жінок і чоловіків чий біль свіжий. Тому я закликаю Росію: це війна, яку ви не виграєте. Так закінчіть війну. Зупиніть страждання в Україні.

Припиніть посилати більше своїх громадян на смерть. мають узаконити", - сказала Бербок на засіданні Ради безпеки ООН у Нью-Йорку у четвер. Вона зазначила, що після 200 днів жорстокої війни Росії в Україні, останніх заяв президента РФ Путіна, стає зрозумілим, що Росія не проводить так звану спеціальну операцію.

"Росія веде повноцінну агресивну війну з військовими злочинами, з тортурами, з зґвалтуваннями, навіть дітей. Війна Росії, яка триває вже 200 днів, також збільшує голод, злидні та відсутність безпеки у світі - по всьому світу", - наголосила Бербок.




Просмотров: 342
Другие новости