Компании

все компании

Завод "Фрегат" змінив голову правління

13 вересня 2022 року, 17:05
Головою правління АТ "Завод "Фрегат" (Первомайськ Миколаївської обл.), великого виробника техніки для сільського господарства, призначено Олександра Тищенка, який раніше обіймав посаду заступника голови правління з економіки та фінансів.

Згідно з інформацією в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), таке рішення ухвалила наглядова рада товариства 12 вересня, звільнивши з посади голови правління Андрія Купкова на підставі його заяви.

Купков очолював правління АТ протягом п'яти років, а Тищенка призначено строком на п'ять місяців.

Завод "Фрегат" пропонує комплексні рішення у галузі систем зрошення, дорожніх огорож, металоконструкцій різного призначення, а також виробів машинобудування.

Завод у 2020 році скоротив збиток до 0,47 млн грн порівняно з 26,5 млн грн роком раніше, чистий дохід зріс на 21,7% - до 479,23 млн грн.

Агентству "Інтерфакс-Україна" на підприємстві повідомили, що зараз воно працює в режимі триденного робочого тижня, потужності не релокувало.

Станом на четвертий квартал 2021 року 96,25% акцій АТ належить зареєстрованій на Кіпрі Fregat Engineering Limited, кінцевими бенефіціарами є сім'я Дементієнків.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 328
Другие новости