Компании

все компании

"Імперіал Тобакко" призначив гендиректором Євгена Кобця

6 вересня 2022 року, 13:58
ПрАТ "Імперіал Тобакко Продакшн Україна" (Київ), українське представництво британської тютюнової корпорації Imperial Brands, призначило генеральним директором Євгена Кобця замість Ростислава Чернака, який пропрацював на цій посаді останні чотири роки.

Як повідомляється на сайті виробника тютюну, Кобець має багаторічний досвід роботи на тютюновому ринку, який він отримав в іншій великій тютюновій компанії "Філіп Морріс Україна".

В останні кілька років він очолював комерційні напрямки в українських та іноземних технологічних компаніях. До переходу в Імперіал Тобакко Кобець керував комерційним відділом у міжнародній компанії Glovo, що спеціалізується на доставці товарів через мобільні додатки.

Його попередник Чернак, який керував українським підрозділом останні чотири роки, отримав призначення на посаду директора Imperial Brands у Словаччині. "Імперіал Тобакко" в Україні входить до холдингу Imperial Brands (Британія). Бренди компанії – Davidoff, Parker&Simpson, West, Style, R1, "Прима".

Тютюнова фабрика ПрАТ "Імперіал Тобакко Продакшн Україна" розташована у Києві. До російського військового вторгнення підприємство виробляло продукцію для внутрішнього ринку та експорту (Вірменія, Азербайджан, Грузія, Молдова, Об'єднані Арабські Емірати, Монголія, Ліван, Узбекистан, США). За оцінками компанії до війни вона займала 12% на українському ринку сигарет.




Просмотров: 260
Другие новости