Компании

все компании

"Укрпродукт Груп" не може завершити аудит своєї діяльності за 2021 рік та оприлюднити звіт

31 серпня 2022 року, 14:29
"Укрпродукт Груп", великий український виробник фасованої олії та плавленого сиру, не може завершити аудит своєї діяльності за 2021 рік та оприлюднити звіт за вказаний період через повномасштабне російське вторгнення в Україну, внаслідок чого компанія переносить публікацію документа з серпня на період до 30 вересня 2022 року.

Як повідомляється у повідомленні виробника на сайті Лондонської фондової біржі у середу, до 30 вересня планується також публікація звіту компанії за перше півріччя 2022 року.

"Укрпродукт" зазначив у повідомленні, що через неподання необхідної фінзвітності до 30 червня 2022 року торги акціями компанії на Лондонській біржі були припинені з 1 липня і зараз не ведуться.

"Укрпродукт Груп" є великим українським виробником фасованої олії, плавленого сиру та квасу. Виробляє молочні продукти під торговими марками "Наш молочник", "Наш сирок", "Молендам", "Вершкова долина", квас під ТМ "Арсеньєвський".

До складу "Укрпродукт Груп" входять два заводи в Житомирі (один спеціалізується на виробництві плавленого сиру, другий - завод з виробництва квасу), а також два підприємства у Хмельницькій області: молокозавод у Старокостянтинові, що випускає фасоване масло, спреди, сир та сухе молоко, а також молочний завод у Летичеві.

Виробничі потужності групи компаній дозволяли до російської агресії випускати до 70 тис. тонн молочної продукції на рік.




Просмотров: 371
Другие новости