Компании

все компании

Україна повернеться на Донбас – Зеленський

29 серпня 2022 року, 14:44
Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна повернеться на Донбас.

«Щороку в останні вихідні літа у нашій державі відзначалися два свята – День міста Донецька та День шахтаря. У 14-му році через окупантів все змінилося для Донецька», - сказав він у традиційному відеозверненні в неділю ввечері. «А цього року всій Україні не до свят. Але ми не забули і не забудемо про жодне своє місто і про одну свою людину.

Донецьк завжди був одним із найбагатших та найсильніших міст України. Шахтарська праця завжди була однією з найшанованіших професій», - зазначив Зеленський. За його словами, «зараз Донбас майже зруйнований російськими ударами, спустошений. Гордий і славний український Донецьк принижений російською окупацією, пограбований». “Але Україна повернеться. Обов'язково. Гідність людям Донбасу повернеться. Можливість жити повернеться. Можливість жити в безпеці та благополучно.

Саме це символізуватиме наш український прапор, коли ми встановимо його у Донецьку, у Горлівці, у Маріуполі, у всіх містах Донбасу та Приазов'я, у всіх районах, що знаходяться під російською окупацією: Харківщиною, Запоріжжям, Херсонщиною. І обов'язково – у Криму. Україна все пам'ятає», - заявив президент.




Просмотров: 701
Другие новости