Компании

все компании

Merck&Co призупинила переговори щодо купівлі біотехнологічної Seagen

29 серпня 2022 року, 09:00
Американська фармацевтична компанія Merck&Co. призупинила переговори щодо купівлі біотехнологічної Seagen Inc. через розбіжності щодо ціни, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.

Проте переговори можуть відновитись і призвести до укладання найбільшої більш ніж за десятиліття угоди для Merck, додали співрозмовники агентства.

Придбання Seagen дозволить Merck розширити ряд препаратів для боротьби з раком. На даний момент флагманським та єдиним продуктом Merck у секторі є Keytruda. Merck та Seagen вже мають досвід співпраці, у тому числі в рамках розробки та комерціалізації терапії для лікування раку грудей. Компанії уклали угоду про співпрацю у 2020 році.

Разом вони розвивали проект досліджень спільного використання Keytruda та деяких препаратів Seagen, який коштував компаніям $4,5 млрд.

Котирування акцій Seagen падають на 8% на попередніх торгах у п'ятницю. З початку року ринкова капіталізація компанії підвищилася на 6,3% і становить зараз близько $30,3 млрд. Раніше ЗМІ повідомляли, що в рамках переговорів з Merck оцінка Seagen досягає $40 млрд.

По материалам: Bloomberg





Просмотров: 348
Другие новости