Компании

все компании

Компанія Ferrexpo долучилася до благодійного аукціону Європейської Бізнес Асоціації

29 серпня 2022 року, 11:56

Ferrexpo взяла участь у благодійному аукціоні до Дня Незалежності України, який проводила Європейська Бізнес Асоціація (ЄБА). Компанія передала для аукціону картину художника з м. Горішні Плавні, учасника багатьох місцевих та зарубіжних виставок - Андрія Кулика. Андрій працює головним художником у Палаці культури і творчості міста, якому компанія Ferrexpo постійно надає благодійну підтримку.

Картина виконана маслом і має назву «Затока Дніпра». На створення твору митця надихнули мальовничі краєвиди міста Горішні Плавні в Полтавській області. Картина була придбана підприємцем із Києв, кошти, отримані від її продажу, Ferrexpo передала на підтримку Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області.

Усі зібрані з аукціону кошти передані на підтримку Збройних Сил України, медиків та благодійних фондів, які допомагають українцям, що постраждали під час війни. Аукціон відбувався на офіційній сторінці ЄБА в соціальній мережі Facebook.

 

Тетяна Карельська, керівниця департаменту управління персоналом та КСВ Європейської Бізнес Асоціації:

«Цьогорічний День Незалежності дуже відрізняється від попередніх років, ми дійсно ще раз усвідомили справжнє значення цього дня для всього українського народу. Нам вдалося залучити до благодійного аукціону 19 компаній, в тому числі Ferrexpo. Ми вдячні бізнес спільноті за відгук та підтримку країни у цей важкий час. Тому що тільки разом у партнерстві ми впевнено допомагаємо наближати перемогу України.»

Довідка про Ferrexpo:

Ferrexpo – швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Акції Ferrexpo входять до преміального лістингу Лондонської фондової біржі за індексом FTSE 250 (тікер FXPO). Група виробляє високоякісні залізорудні окатки преміум-класу для металургійної промисловості, які порівняно з  використанням більш поширених видів залізорудної сировини дозволяють зменшити викиди вуглецю і підвищити продуктивність виробників. Підприємства Ferrexpo забезпечують сировиною світову металургійну промисловість понад 50 років. У 2021 році Група виготовила 11,2 мільйонів тонн залізорудних окатків, завдяки чому компанія Ferrexpo стала 3-м найбільшим експортером окатків у світі з часткою ринку приблизно 9%. Група має широку клієнтську базу, до якої входять сталеливарні підприємства по всьому світу, у тому числі в Австрії, Німеччині, Японії, Південній Кореї, Тайвані, Китаї, Словаччині, Чехії, Туреччині, В’єтнамі та США. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.





Просмотров: 387
Другие новости