Компании

все компании

"Сільпо" відкрила новий четвертий супермаркет у 2022 році

18 серпня 2022 року, 09:16
Мережа супермаркетів "Сільпо" відкрила новий четвертий супермаркет у 2022 році, повідомила прес-служба компанії.

За її даними, супермаркет площею 1604,3 кв. м відкрито на Лівому березі Києва, поряд із житловим мікрорайоном "Комфорт-таун". Дизайн-концепт нового магазину присвячений грі S.T.A.L.K.E.R. 2: Чисте небо.

"Це новий четвертий магазин, новий відкритий цього року. Ми задумали його ще влітку 2021-го і хотіли відкрити в березні 2022-го. Повномасштабне збройне вторгнення Росії завадило цим і взагалі будь-яким планам.

Будівля та інтер'єр були готові минулого року, а обладнання в цьому магазині майже все не нове: ми зібрали те, що евакуювали з інших "Сільпо". Напевно, це робить супермаркет ще більш спорідненим із всесвітом S.T.A.L.K.E.R", - розповіли в прес-службі. Як зазначається, команда прагнула відтворити гру у найдрібніших деталях.

На стінах усередині магазину вперше можна побачити концепти з гри S.T.A.L.K.E.R. 2, створені художниками GSS Game World. Стіни внутрішнього периметра стилізовані під занедбані індустріальні будівлі з Темної Долини – з розбитими шибками, попереджувальним знаком про Кровосос, пошкодженими складськими дверима та повітроводом. Частина колон усередині стилізована під сосни, що ростуть поруч із "Дугою".

Всі покажчики для навігації по магазину стилізовані під різні локації гри: наприклад, у м'ясному відділі вивіскою є паливні баки з імітацією вогню. Кавовий бутік на вході оформлений як бункер Сидоровича, рибний відділ натякає на Лабораторію Х18. ТОВ "Сільпо-Фуд" створено на початку серпня 2016 року.

Станом на серпень 2022 року у мережі працює 298 супермаркетів. За даними Opendatabot, засновником ТОВ є ПАТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Рітейл Капітал" (100%, Київ), кінцевим бенефіціаром виступає Володимир Костельман.

Fozzy Group – один із найбільших українських рітейлерів більш ніж із 690 торговими точками на всій території країни. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля будинку "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", магазини персональної електроніки Ringoo.




Просмотров: 344
Другие новости