Компании

все компании

United 24 зібрала 170 млн доларів для України

16 серпня 2022 року, 09:51
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з послами фандрайзингової платформи United 24 – українською зіркою футболу Андрієм Шевченком та американським актором, сценаристом та продюсером Лієвом Шрайбером.

"Вони приїхали в Україну для підготовки проектів United 24, зокрема, запуску молодіжної програми, першими учасниками якої стануть діти Андрія Шевченка та Лієва Шрайбера. На зустрічі було обговорено проміжні результати роботи платформи та зібрано 170 млн. дол. США", - повідомляється на сайті глави Української держави.

Зеленський зазначив, що йдеться не лише про обсяг благодійних внесків, а й про увагу, яку посли привертають до теми війни, яку РФ веде в Україні. За словами президента, зниження світової уваги до того, що відбувається в Україні, – це один із основних викликів зараз, адже це позначається і на обсягах міжнародної підтримки, і на темпах постачання озброєнь, і на висвітленні цієї теми у ЗМІ. "Тому для нас дуже важливі візити, які привертають міжнародну увагу", – наголосив він.

Гості також розповіли президенту про майбутні проекти зі співпраці зі світовими брендами, про які буде оголошено найближчим часом.

теги: UNITED 24



Просмотров: 283
Другие новости