Компании

все компании

"Укрпошта" виплатила 10,4 млн грн пасажирам евакуаційних поїздів

9 серпня 2022 року, 09:18
АТ "Укрпошта" за липень 2022 року виплатила грошову допомогу ще 4,5 тис. українців, які евакуювалися із зони проведення бойових дій, повідомляється в прес-релізі поштового оператора у понеділок.

При цьому уточнюється, що "Укрпошта" виплатила 10,4 млн грн пасажирам евакуаційних поїздів із Покровська та Запоріжжя. Виплати проводились у приміщеннях залізничних вокзалів Львова, Дніпра, Олександрії та Кропивницького.

Майже 70% усіх виплат за липень було здійснено у Львові. Згідно з прес-релізом, тимчасові міні-відділення, які "Укрпошта" облаштувала у травні у приміщенні центральних залізничних вокзалів міст, куди найбільше евакуюються Українці зі Сходу та Півдня України, працюють у рамках спільного проекту з "Укрзалізницею", Офісом президента, Міністерством інфраструктури, Міністерством соціальної політики та Міністерством цифрової трансформації.

З початку проекту працівники "Укрпошти" прийняли пасажирів 155 поїздів. В рамках ініціативи "Укрпошта" вже виплатила близько 30 млн грн грошової допомоги понад 12 тис. пасажирів евакуаційних поїздів.




Просмотров: 323
Другие новости