Компании

все компании

Казахстан та Саудівська Аравія підписали низку документів

27 липня 2022 року, 10:03
У рамках офіційного візиту президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва в Джідду підписано низку документів, повідомила прес-служба глави держави.

Зокрема, підписано меморандуми про взаєморозуміння між міністерством культури та спорту Казахстану та міністерством спорту Саудівської Аравії в галузі спорту; зі співробітництва в галузі ЗМІ між міністерством інформації та суспільного розвитку Казахстану та міністерством ЗМІ Саудівської Аравії; про співпрацю та обмін новинами між "Саудівським агентством друку" та НАК "Телерадіокомплекс президента Республіки Казахстан"; між Astana International Exchange Ltd. та Саудівської фондової біржі (Tadawul). Крім того, підписано протокол санітарно-технічних вимог до імпорту м'яса великої рогатої худоби та баранини.

Поряд із цим у Джідді підписано меморандум про взаєморозуміння між міністерством енергетики Казахстану та ACWA Power; угоду про співпрацю між АТ "Самрук-Казина" та Ajlan & Bros Holding Group Ability; меморандум про взаєморозуміння між ТОВ "КазБіоСорго" та компанією Ajlan & Bros Holding Group; угоду про співпрацю між АТ "Центр розвитку торгової політики "QazTrade" та Ajlan & Bros Holding Group Ability.

Укладено також меморандуми про взаєморозуміння між ТОВ "Оптоград" та компанією Ajlan & Bros Holding Group з постачання казахстанського м'яса до Саудівської Аравії; про співробітництво з інвестицій між АТ "Національна компанія KAZAKH INVEST" та Al Rajhi International for Investment (RAII); про співпрацю між акціонерним товариством "Центр розвитку торговельної політики "QazTrade" та ТОВ "Лулу Сауді Гіпермаркетс". Поряд із цим підписано угоду між ТОВ "Євразія Інвест ЛТД" та Jamjoom Pharma про постачання сухого кобилячого молока з Казахстану до Саудівської Аравії.

Президент Казахстану в суботу ввечері прибув із дводенним офіційним візитом до Джідди на запрошення короля Саудівської Аравії Салмана бен Абдельазіза Аль Сауда. У неділю Токаєв взяв участь у інвестиційному круглому столі із представниками ділових кіл Саудівської Аравії.




Просмотров: 753
Другие новости