Компании

все компании

Корбан спростував інформацію про витік хімікатів із заводу у Дніпрі

18 липня 2022 року, 14:52
Керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан спростував інформацію про те, що внаслідок ракетного удару по Південному машинобудівному заводу ("ЮМЗ") стався витік компонента ракетного палива гептила.

"Офіційно заявляю, що у перші два місяці війни Валентином Резніченком було створено робочу групу в рамках Штабу оборони Дніпра, до якої увійшли мер Філатов, його заступники, керівництво "ЮМЗ" та КБ "Південне", керівництво МНС та Нацгвардії.

Спільними зусиллями, з першої декади березня до кінця квітня 2022 року було проведено безпрецедентні заходи щодо утилізації гептила та його похідних на обох підприємствах, де зберігалося це ракетне паливо", - написав Корбан у Facebook.

 Він уточнив, що на заходи щодо утилізації гептила було виділено понад 100 млн. грн. Роботи контролював штаб оборони. "У зв'язку з вищевикладеним запевняю жителів Дніпра, що інформація, що розповсюджується ворожими джерелами, - це фейк і відверта брехня.

Також стверджую, що російське керівництво збиралося здійснити терористичний акт у Дніпрі небачених масштабів, який можна порівняти з ядерною катастрофою. Однак керівництво області та міста заздалегідь позаботилося". про цю проблему", - наголосив Корбан.




Просмотров: 511
Другие новости