Компании

все компании

У Брюсселі працюватиме Європейська дипломатична академія, в якій зможуть навчатися також і молоді дипломати з України

16 липня 2022 року, 13:36
Високий представник Європейського союзу з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель анонсував відкриття Європейської дипломатичної академії, в якій навчатимуться молоді дипломати з країн ЄС, а також України.

«У цій академії буде зібрано чиновників з інститутів Європейського Союзу та молодих дипломатів із Західних Балкан, а також з України. Протягом 9 місяців вони отримають необхідні знання та навички, необхідні для формування нашої спільної політики, реалізації наших спільних рішень, використання всіх наших інститутів для захисту сильнішої Європи у світі», - сказав він у ході прес-конференції, що відбулася у рамках візиту до Чорногорії.

Боррель упевнений, що ця європейська дипломатична академія буде «чимось новим, що стане колискою нових дипломатичних сил на європейському рівні». «І я дуже радий повідомити, що молодих дипломатів буде запрошено для участі в цьому пілотному проекті Європейської дипломатичної академії, де ми формуватимемо чоловіків і жінок, які в майбутньому представляє Європейський Союз у світі», - заявив Високий представник.

анонсував він на відео, розміщеному на сторінці у Твіттері. Фрагмент відео було взято з прес-конференції, яка відбулася у рамках візиту Бореля до Чорногорії.

По материалам: https://open4business.com.ua





Просмотров: 389
Другие новости