Компании

все компании

Ruukki поддерживает Украину и прекращает сотрудничество с российскими и белорусскими компаниями

5 березня 2022 року, 11:52
Ruukki поддерживает Украину и прекращает сотрудничество с российскими и белорусскими компаниями

Фінський концерн Ruukki повністю засуджує напад Росії на Україну та її вороже ставлення до українського народу.

Безпека співробітників, клієнтів та партнерів має для Ruukki першочергове значення. Операції компанії в Україні були призупинені, а всі поставки і продажі до Росії та Білорусі припинені.

"Наші думки з народом України, нашими колегами, клієнтами та партнерами, які перебувають у епіцентрі війни. Компанія та співробітники Ruukki у різних країнах допомагають українським колегам та їхнім сім’ям, надаючи фінансову підтримку та допомогу у переселенні. Ми вдячні всім тим, хто постійно працює, щоб допомогти народу України", – повідомили в компанії.

Також концерн Ruukki-SSAB надає фінансову допомогу Управлінню Верховного комісара ООН у справах біженців для підтримки людей в Україні.

В Україні продукцію Ruukki для комерційного будівництва представляє компанія Rauta.

ТОВ "Раута Груп" (ТМ Rauta) створено в 2014 році, основним видом діяльності є проектування будівель, постачання та монтаж будівельних матеріалів. Компанія має ліцензію на виконання будівельних робіт із середнім і значним класом наслідків (СС2, СС3). Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником 100% статутного капіталу компанії є Андрій Озейчук.






Просмотров: 559
Другие новости