Компании

все компании

General Electric заходить в Україну

5 грудня 2017 року, 10:39
Укрзалізниця і американська компанія General Electric Transportation досягли згоди по ключовим умовам довгострокового партнерства.
Про це на своїй сторінці в Facebook написала голова офісу Національної інвестиційної ради при президенті України Юлія Ковалів.
"Партнерство між компаніями передбачатиме постачання та локалізацію виробництва локомотивів моделі GE Evolution в Україні, модернізацію діючого флоту локомотивів та інвестиції в сервіс на обслуговування в Україні", - зазначила вона.
Вона також наголосила, що прихід в Україну однієї з найбільших американських компаній стане потужним сигналом для інших іноземних інвесторів.
Інформацію на своїй сторінці також підтвердив голова ПАТ "Укрзалізниця". Він зазначив, що УЗ отримає 30 нових локомотивів General Electric/
Домовленість про стратегічне партнерство має бути підписана вже до кінця вже цього року. Реалізація програми розрахована на 7 років. 
Як повідомлялося, на початку серпня 2017 року ПАТ "Укрзалізниця" і американська компанія General Electric підписали лист про наміри спільно займатися модернізацією існуючого в Україні парку дизельних локомотивів та будівництвом нових.
У підписаному документі йдеться також про сервісне обслуговування тепловозів.

По материалам: Економічна правда





Просмотров: 1330
Другие новости