Машинобудівники ДТЕК виготовили прохідницький комбайн для шахти "Самарська"

Ринки Енергетика 16.04.2024    18:01 Машинобудівна Corum Group ("ДТЕК Енерго") випустила прохідницький комбайн RH110 для шахти "Самарська" (ДТЕК Шахтоуправління Дніпровське), повідомила компанія у Facebook.
"Шахта "Самарська" завжди віддавала перевагу нашій техніці, але вперше вона отримає можливість використовувати саме комбайн RH110", - наголошується в повідомленні.

Система управління RH110, зокрема, базується на програмованому логічному контролері для роботи в екстремальних умовах, містить діагностику гідросистеми з вимірюванням тиску та стану фільтрів, має функцію моніторингу температури електродвигунів з можливістю архівування даних.

Як повідомлялося, машинобудівники ДТЕК почали випуск нової лінійки прохідницьких комбайнів RH110 минулого року. Він відрізняється від попередників удосконаленою і збільшеною конструкцією виконавчого органу. Його маса майже 55 тонн - на 20% більша за попередні моделі, а електрогідравлічна частина виготовлена з використанням комплектуючих провідних європейських виробників.

Corum Group - провідний виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні, входить до складу "ДТЕК Енерго" - операційної компанії, що відповідає за видобуток вугілля і виробництво електроенергії з вугілля в структурі холдингу "ДТЕК" Ріната Ахметова.
Теги:   Дтек прохідницький комбайн Самарська Переглядів:   303

Читайте також:

26.07

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді відвідає Україну в серпні

26.07

Freeport збільшила чистий прибуток і виручку в II кварталі

26.07

АМКУ оштрафував київський завод "Росинка", "Київський БКК" і "Київхліб" майже 1 млн грн