Компании

все компании

Швидкий кредит від Манівео на вигідних умовах

19 березня 2024 року, 14:21

Реклама

Кредитування в сучасних реаліях максимально спрощує життя звичайній людині, тому що поряд із класичними банківськими кредитами з'явилися альтернативні рішення. Ними є швидкі кредити, і один із інструментів пропонує сервіс Манівео. Тут можна розраховувати отримання грошей через 10-15 хвилин після оформлення заявки.

Гроші видаються на картку будь-якого українського банку. Для оформлення заявки потрібен мінімум документів – ідентифікаційний код та паспорт. Процентна ставка в манівео (манивео) вказується при оформленні заявки, тому умови прозорі та доступні для вивчення заздалегідь. Якщо виникають питання чи проблеми на будь-яких етапах співробітництва, необхідно скористатися допомогою від консультантів.

Особливості оформлення кредиту

Для зручності підготовлена мобільна програма, але також можна оформити заявку на сайті. Алгоритм дій виглядає так:

1.      Вибір терміну кредитування та суми;

2.      Токенізація карти та підтвердження особистості;

3.      Підписання договору та отримання грошей на картку.

При оформленні заявки необхідно вказати особисті та соціальні дані, адресу та інформацію про робоче місце. Коли потрібно взяти кредит (взять кредит), то обов'язково відбувається процедура токенізації картки. Вона проводиться шляхом уведення реквізитів картки з наступним підтвердженням операції, передбаченої банком. Дані заявника та власника картки не повинні відрізнятися. Підтвердження особи допускається за допомогою BankID НБУ чи будь-якого іншого банку.

Слід вивчити договір та підписати його, використовуючи одноразовий ідентифікатор. Залишається лише очікувати переказу грошей і ця процедура буде миттєвою. Але кожен банк працює по-різному, тож можливі затримки.

Особливості повернення кредиту

Повернути отримані гроші потрібно точно вчасно, а якщо виникли непередбачені проблеми, можна звернутися за допомогою та продовжити термін повернення. Оплата кредиту можлива на сайті через особистий кабінет, через сервіси онлайн-платежів та через інтернет-банкінг, використовуючи банківські реквізити. Допускається використання режиму офлайн, коли повернення відбуватиметься через термінали самообслуговування або у відділеннях банку, одержуючи заздалегідь реквізити на оплату.

Переваги сервісу Манівео

Заявки обробляються на строк до двох хвилин, тому можна розраховувати на швидкі кредити ще й на вигідних умовах. Це важливо, коли гроші потрібні вже зараз. Персональні дані клієнтів захищені із застосуванням нових інструментів шифрування та зберігання даних, за винятком витоку або крадіжки. Процедура оформлення заявки максимально проста, тому навіть новачки впораються із завданням.





Просмотров: 600
Другие новости