Бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023», який збирає лідерів галузі розпочне роботу 15 вересня

Ринки 08.09.2023    17:13

До головної події свинарства, м’ясної галузі та зернового бізнесу в Україні залишилося менше 6 днів. Вже 15 вересня розпочне роботу бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо - 2023». Головною метою форуму є запобігання втрат прибутків у рослинництві через блокування експорту зернових та створення доданої вартості понад 200% від реалізації міжгалузевої програми «Нове свинарство 2025».

«Цим заходом ми об’єднуємо зерновий бізнес, свинарство та м'ясну галузь, з метою надати можливість збуту до 10 млн т зерна, замість 2 млн т зараз заблокованого українського зерна на внутрішній ринок за рахунок розвитку свинарства. Адже збільшення поголів’я свиней до 20 млн голів одночасного утримання, проти 5 млн голів до війни – забезпечить економіку України 6 млрд євро доданої вартості щороку», відзначили організатори конференції.

На сьогоднішній день, свою участь підтвердило більше 100 агрокомпаній, більшість з яких сільгоспвиробники, які планують зайнятися свинарством та діючі свинарі, що націлені на масштабування своїх бізнесів, а також виробники та постачальники м’яса і м’ясокомбінати. Зокрема свою участь підтвердили компанія ТзОВ “Євро-Комерс”, ТОВ “МК “М’ясний”, ТОВ «Ексім Фуд», ТОВ «Техпродсервіс», ТзОВ «Агро-Інвест», ТОВ “Салтівський м’ясокомбінат”, Корпорація “Єврокорм”, ТОВ “Чернігівська мʼясна компанія”, ПП “Аграрна компанія 2004”, ТОВ “Лідер”, ТзОВ “АПП Гряда”, ТОВ “Прогрес” та багато інших відомих компаній в Україні.

Серед спікерів будуть:

Микола Бабенко, директор Асоціації “М’ясної галузі” та Центру підвищення ефективності в тваринництві

Нгуєн Ван Дієп, директор AVAC Vietnam - компанії-розробника першої вакцини проти Африканської чуми свиней

Джейсон Олдісс, президент Європейського ветеринарного союзу

Валерій Клочок, керівник Центру громадської аналітики «Вежа», політичний та економічний експерт

Андрій Богданець, Народний депутат України

Олександр Скорик, засновник ТОВ “МК Мʼясний”

Ольга Шевченко, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби

Ігор Ляховський, засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі»

Микола Федотенко, директор ТОВ «Чернігівська мʼясна компанія»

Тоні Гуджер, керівник маркетингу і комунікації АсоціаціЇ незалежних постачальників мʼяса (AIMS), Великобританія

Андрій Бузун, керівник лабораторії ННЦ "ІЕКВМ" НААН України з вивчення хвороб свиней

Владислав Карпенко, керівник напряму з розвитку продуктивності і доступу до ринків Chemonics Україна

Владислав Качмар, директор German Genetic Ukraine

Віктор Андрійченко, голова представництва Шауер Агротронік ГмбХ

Кожокар Юлія, операційни директор Корпорації “Єврокорм”

Тарас Миколаєнко, директор Асоціації «Укрбіоетанол»

Сергій Феофілов, генеральний директор УкрАгроКонсалт

Ігор Герасько, керівник відділу продажів Payoneer

Наталія Гаврилко, експертка з грантрайтингу (залучення грантів)

Представники галузевих відомств та прфільних міністерств та ін. учасники галузі.

     

Також в ході конференції пройде виставка «Swine & Meat Industry Expo», де буде представлена продукція м’ясної галузі,  сучасні технології з генетики, обладнання, ветпрепаратів, кормів, тощо.

Не пропустіть 15 вересня 2023 року та візміть участь у форумі «Зерно. Свині. Мʼясо – 2023». Зареєструватися можна за посиланням https://meatindustry.com.ua.

Теги:   бізнес-форум Зерно. Свині. М’ясо - 2023 Переглядів:   394

Читайте також:

14.10

Підвищення мінімальних цін на алкоголь позитивно позначиться на алкогольному ринку країни - голова «Укрсадвінпром»

14.10

Влада Узбекистану розробляє новий генплану Ташкенту, місто буде розраховане мінімум на 7,5 мільйона людей

14.10

Китай збільшив експорт на 6,2%, імпорт - на 4,1%