Amazon планує найняти 150 тис. тимчасових співробітників на святковий сезон

Ринки 07.10.2022    11:37
Найбільший у світі інтернет-рітейлер Amazon.com Inc. планує найняти 150 тис. працівників на тлі наближення святкового сезону, йдеться у повідомленні компанії.

Вони займатимуться упаковкою, сортуванням та постачанням товарів. Середня зарплата працівників становитиме $19 на годину. Найбільша кількість вакансій буде відкрита у Каліфорнії, Айдахо, Іллінойсі, Айові, Мічигані, Міссурі, Техасі, Теннессі, Юті та Вашингтоні.

Тим часом, днем ​​раніше цього тижня компанія повідомила, що припиняє прийом співробітників на роботу в своєму основному роздрібному підрозділі до кінця поточного року.

Таким чином, Amazon стала ще однією великою технологічною компанією, яка заморожує штат на тлі негативних економічних факторів, включаючи уповільнення темпів зростання роздрібного сегменту, зазначає The Wall Street Journal.

Обмеження на залучення нових співробітників стосуються лише роздрібного підрозділу Amazon і не поширюється на інші частини компанії, такі як високоприбутковий "хмарний" бізнес Amazon Web Services або масштабні складські операції, де працюють сотні тисяч робітників. Котирування акцій Amazon знижуються на 0,5% на попередніх торгах у четвер.
Теги:   Amazon співробітник святковий сезон Переглядів:   279

Читайте також:

02.06

Норвегія посилила правила захисту для біженців з України

02.06

У Мексиці обирають президента і депутатів парламенту

02.06

Зеленський: Україна визнає і Ізраїль, і Палестину