Компании

все компании

"Тіксид" Шостака отримав дозвіл АМКУ на купівлю чотирьох компаній

15 квітня 2024 року, 10:25
Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ "Тіксід" (Дніпро) з корпорації "Тервін" бізнесмена Руслана Шостака на придбання контролю над чотирма компаніями.
Згідно з повідомленням відомства, "Тіксід" отримав дозвіл на придбання ТОВ "Солідус" (Дніпро), ТОВ "ОВК 2008", ТОВ "Експерт Нерухомість" (обидві - Київ) і ТОВ "Анкор Груп" (Бровари).

За даними Opendatabot, власником зазначених чотирьох компаній значиться ТОВ "Трік" (Дніпро), кінцевим бенефіціаром - Анатолій Чередниченко.
Власником ТОВ "Тіксид" є Шостак (100%).

Як повідомлялося, у жовтні 2023 року 17 компаній, що перебувають в управлінні Шостака, в яких сумарно працює 30 тис. осіб, об'єдналися в "Тервін" (TERWIN). Ідеться про ТОВ "Омега", "Руш", "Тервін Груп", "Тіксід", "Таврія Хаб", "Миттєва", "Формсайт", "Дігамма", "Мілтон-Групп", "Салтора Плюс", "Фірма "Аріант", "Нове Будівництво 2017", "Альтаїр Д", "Апекс Н", "Аспект Д", "Латтеро", БО "Благодійний Фонд "Руслана Шостака". Сумарні активи корпорації оцінюються в $1,6 млрд. Сукупний виторг компаній у довоєнний період сягав $2 млрд, а у 2023 році очікувався на рівні $1,7 млрд.






Просмотров: 84
Другие новости