Компании

все компании

ПриватБанк збільшив обсяг кредитування "ОККО" до 1 млрд грн

10 квітня 2024 року, 19:33
Державний ПриватБанк (Київ) збільшив обсяг кредитування OKKO Group, якій належить одна з найбільших на українському ринку однойменна мережа автозаправних комплексів (АЗК), до 1 млрд грн у рамках програми фінансової підтримки великих корпоративних клієнтів і системних бізнесів, повідомила його прес-служба.

"Ми пишаємося багаторічним партнерством з "ОККО" і плануємо розширювати співпрацю з компанією як за програмами збільшення фінансування, так і банківського обслуговування бізнесу", - зазначив член правління фінустанови Євген Заіграєв.

За його словами, банк розширює проєкти з фінансування великих компаній, діяльність яких є критично важливою для економіки.

Своєю чергою засновник "ОККО" Віталій Антонов у Facebook зазначив, що одним із напрямів інвестування групи є розширення власного автопарку, який наразі сягнув 16 автоколон і понад 250 одиниць техніки для перевезення пального.

"За останні роки наш автопарк оновився більш ніж наполовину, і середній вік машини зараз становить 6 років. Ми продовжуємо інвестувати в напрямок", - зазначив Антонов.

Він повідомив про укладений новий контракт зі шведським виробником авто Scania на 22 автомобільні тягачі, вісім із яких уже поставлено і вони працюють.

За його словами, компанія також придбала 10 напівпричепів-цистерн.

"По-перше, економічний ефект від роботи власного автотранспортного підрозділу дає змогу знизити витрати на зовнішні перевезення. По-друге, уникаємо затримок із постачанням, плюс максимальний контроль над логістикою", - пояснив причини розвитку цього напрямку Антонов.

Мережа АЗК "ОККО" ("Концерн Галнафтогаз") входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. За інформацією на сайті, вона налічує понад 400 АЗК.

За даними Нацбанку України, на 1 лютого 2024 року ПриватБанк за розміром активів посідав 1-ше місце (862,64 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні.





Просмотров: 149
Другие новости