Компании

все компании

Акції Reddit за два дні впали на 25%

29 березня 2024 року, 13:21
Ціна паперів Reddit Inc., власника однойменного інтернет-порталу, знизилася на 25% за підсумками торгів у середу і четвер, опустившись нижче показника на закриття дебютних торгів після IPO, пише CNBC.

Компанія провела IPO в Нью-Йорку за ціною $34 за папір минулого тижня, у перший день котирування зросли до $50,44. На кінець торгів 26 березня акції подорожчали до $65,11, але потім впали на 25% за дві сесії і завершили торги в четвер на позначці $49,32 за папір.

У п'ятницю біржі США не працюють у зв'язку з великодніми святами.

Reddit розмістила близько 22 млн акцій і залучила близько $750 млн, її капіталізація була оцінена в $6,4 млрд. Аналітики Hedgeye Risk Management раніше попереджали, що папери "сильно переоцінені".

Додатковий тиск на акції компанії чинила новина про те, що гендиректор Стів Хаффман продав 500 тис. паперів, а операційний директор Дженніфер Вонг реалізувала 514 тис. акцій.

"Якщо перспективи компанії настільки прекрасні, чому вони продають?" - сказав віце-президент Verity Бен Сільверман.

Заснована 2005 року Reddit відома, зокрема, як форум, де кожен може поставити запитання і отримати відповідь від фахівця, включно з політиками і селебріті. У недавньому минулому компанія здобула популярність як майданчик, де збираються індивідуальні інвестори для координації дій з торгівлі тими чи іншими активами. Спільна "гра" цих інвесторів призвела до різких коливань цін акцій низки американських компаній.



теги: Reddit, акція



Просмотров: 105
Другие новости