Компании

все компании

ПівнГЗК "Метінвесту" проводить ремонт обладнання з випуску окатишів для зниження витрат

21 березня 2024 року, 15:29
Північний гірничо-збагачувальний комбінат (Північний гірничо-збагачувальний комбінат (ПівнГЗК, Кривий Ріг Дніпропетровської обл.), що входить до групи "Метінвест", оновлює спеціальне обладнання з випуску залізорудних окатишів для підвищення продуктивності та зниження витрат.

Згідно з інформацією комбінату, в цеху з виробництва окатишів (ЦВП) №2 розпочали квартальний ремонт випалювальної машини ЛУРГИ 552А.

При цьому уточнюється, що для забезпечення стабільної та безаварійної роботи обладнання ремонтники планують полагодити механічне обладнання на дільницях огрудкування, випалу та просіювання (процес поділу та сортування матеріалу шляхом просіювання - ІФ-У), здійснити ревізію конвеєрного транспорту всієї технологічної лінії машини із заміною конвеєрних стрічок. Також у переліку робіт - ремонт металоконструкцій горна випалювальної машини із заміною водоохолоджувальних елементів і часткова заміна пошкоджених блоків футерування в зоні випалу і в зоні охолодження.

У пресрелізі наголошується, що роботи проводять із застосуванням матеріалів високої якості, які надійно захищатимуть металоконструкції ЛУРГИ 552А від впливу високих температур.

"Проведені ремонтні заходи забезпечать роботу машини на проєктних показниках - 460 тонн окатишів на годину. Ремонт зменшить енерговитрати під час виробництва продукції, підвищить ефективність роботи обладнання, рівень безпеки для працівників", - пояснив заступник начальника ЦПО №2 ПівнГЗК Андрій Гавеля.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних і металургійних підприємств. Підприємства групи розташовані, в основному, в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група СКМ (71,25%) і "Смарт-холдинг" (23,75%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 158
Другие новости