Компании

все компании

Dnipro Agro Group придбав контрольний пакет акцій Київського комбікормового заводу

16 березня 2024 року, 11:03
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив компанії "Дніпро Агро Альянс ЛТД" (Dnipro Agro Alliance LTD) (м.Нікосія, Кіпр) придбати частку в статутному капіталі ТОВ "Завод Київкомбікорм".

Як повідомило відомство у Facebook, це забезпечить "Дніпро Агро Альянс ЛТД" понад 50% голосів у вищому органі управління "Заводу Київкомбікорм".

Dnipro Agro Group - вертикально інтегрована група компаній, основним напрямком діяльності якої є виробництво, зберігання та продаж зернових і олійних культур. Агрохолдинг обробляє 50,25 тис. га в Дніпропетровській і Запорізькій областях.

До структури групи входять сільськогосподарські підрозділи ТОВ "Відродження", ТОВ "Кам'янське Агро", ТОВ "Дніпроагроальянс", ТОВ "Агрофірма Схід Агро", ТОВ "Перемога", які спеціалізуються на рослинництві. Підприємство ТОВ "СК Дніпровський" спеціалізується на свинарстві, має свинокомплекс на 1,3 тис. голів.

Перша компанія групи - "Дніпроагроальянс" заснована 2006 року в Дніпропетровській області, спеціалізується на рослинництві. На підприємствах компанії працюють близько 1 тис. співробітників.

"ДніпроАгроГруп" випускає борошно, хлібобулочні та кондитерські вироби. До структури групи входить "Дніпровський хлібокомбінат №5" потужністю 50 тонн/добу.

Загальний обсяг зберігання зернових і олійних культур "ДніпроАгроГруп" близько 124 тис. тонн.

Послуги зі зберігання зернових та олійних культур надають Фісаківський і Божедарівський елеватори, а також ТОВ "Синельникове-Агро" (Запорізька та Дніпропетровська обл.).

Згідно з аналітичною системою YouControl, бенефіціарами групи компаній "Дніпроагроальянс" і співзасновниками Dnipro Agro Group є Василь і Євген Астіони, а також Михайло Кошляк.

ТОВ "Київський комбікормовий завод" зареєстрований 2018 року, розташований у Броварському районі Київської області. Розмір статутного капіталу становить 10 000,00 грн. Раніше його бенефіціарами були ТОВ "Птахофабрика КиївАгро" і ТОВ "Торговий дім "Птахофабрика Київська".




Просмотров: 152
Другие новости