Компании

все компании

НБУ оштрафував СК "Прем'єр Гарант Профі" на 595 тис. грн

8 березня 2024 року, 17:01
Національний банк України (НБУ) оштрафував ТДВ "СК "Прем'єр Гарант Профі" на суму 595 тис. грн за порушення вимог у сфері фінансового моніторингу.

Як повідомляють на сайті регулятора, штраф накладено за неналежне виконання установою обов'язків у повному обсязі подавати на запити Нацбанку достовірну інформацію, документи, копії, виписки з документів, що стосуються виконання установою вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Крім того, штраф накладено за порушення в частині недотримання установою вимог щодо змісту договорів, укладених з агентами, а також у частині нездійснення компанією щодо клієнтів, кінцевим бенефіціарним власником яких є політично значуща особа, заходів щодо отримання дозволу керівника установи для встановлення ділових відносин.

Як повідомлялося, раніше в січні поточного року НБУ вже штрафував СК "Прем'єр Гарант Профі" на суму 51 тис. грн за порушення вимог у сфері фінансового моніторингу.

СК "Прем'єр Гарант Профі" зареєстрована в 2011 році. Спеціалізується на ризиковому страхуванні. Згідно з даними компанії її акціонером є Олена Єрмолова, яка володіє 99,99% акцій компанії опосередковано через ТОВ "Альфа Лекс ЛТД".




Просмотров: 191
Другие новости