Компании

все компании

Ощадбанк і "Тімак Агро Україна" представили програму пільгового кредитування на закупівлю добрив

6 березня 2024 року, 14:33
Державний Ощадбанк (Київ) і виробник добрив "Тімак Агро Україна" презентували агровиробникам партнерську програму пільгового кредитування на закупівлю добрив: сума кредиту - до 6 млн грн без застави, ставка - від 0,01% річних, термін - до року, повідомляють у прес-релізі фінустанови.

"Відсоткова ставка ... залежить від графіка погашення, строку кредитування та наявності застави. Максимальний термін кредитування - 12 місяців (9 місяців - за пільговою ставкою)", - йдеться в релізі Ощаду.

Стверджується, що під час видачі кредиту відсутня комісія, і позичальники за цією програмою надаватимуть банку спрощений перелік документів, а також зможуть розраховувати на пріоритетний розгляд заявки та скорочений час ухвалення рішення про кредитування.

Зазначається, що скористатися особливими умовами кредитування сільгоспвиробники зможуть до кінця квітня 2024 року.

За даними Національного банку України, станом на 1 січня 2024 року за розміром загальних активів Ощадбанк посідав 2-ге місце (369,65 млрд грн) серед 63 банків, що діють у країні, його чистий прибуток за 2023 рік був на рівні 4,75 млрд грн. Згідно з інформацією пресслужби фінустанови, за минулий рік Ощад надав 1820 кредитів на загальну суму 6,9 млрд грн і посідає перше місце на ринку за кількістю кредитів агропромисловому комплексу.

"Тімак Агро Україна" є дочірньою компанією французької Groupe Roullier, яка пропонує широкий асортимент мінеральних добрив, мікродобрив, біостимуляторів та інших засобів живлення рослин від польових культур до овочів. Українська компанія, згідно з інформацією на її сайті, виробляє гранульовані комплексні, мікрогранульовані, водорозчинні, азотно-сірчані, фосфорні добрива, біостимулятори рослин на основі водоростей, a також добрива для органічного виробництва.

Виручка компанії за 9 місяців 2023 року скоротилася на 15,2% - до 489,43 млн грн.

Як свідчить інформація на сайті компанії, крім Ощадбанку, "Тімак Агро Україна" також співпрацює з Креді Агріколь Банком, Райффайзен Банком, ОТП Банком і ПУМБом.




Просмотров: 137
Другие новости