Компании

все компании

Ф'ючерси на індекси США помітно знижуються на корпоративних новинах

5 березня 2024 року, 19:21
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси помітно знижуються у вівторок на корпоративних новинах.

О 17:00 кв трейдери чекають даних про лютневе значення індексу ділової активності в секторі послуг (ISM Services) і січневої динаміки замовлень промпідприємств у США.

Цього тижня також буде опубліковано статистику американського ринку праці, а голова Федеральної резервної системи Джером Пауелл виступить у Сенаті та Палаті представників Конгресу з традиційним піврічним звітом про грошово-кредитну політику.

Акції Apple Inc. дешевшають на 2,2% під час попередніх торгів у вівторок. Продажі її смартфонів у Китаї за перші шість тижнів 2024 року скоротилися на 24% у натуральному річному вираженні, частка ринку - до 15,7% з 19% роком раніше, за даними Counterpoint Research.

Капіталізація Albemarle знижується на 7,7%. Найбільший виробник літію у світі почав публічне розміщення депозитарних акцій на $1,75 млрд і планує їхній лістинг на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE). Кожен із паперів еквівалентний 5%-вій частці в одній примусово конвертованій привілейованій акції (mandatory convertible preferred stock) серії A.

Ринкова вартість виробника електромобілів Tesla скорочується на 2,7% на новинах про припинення виробництва на її заводі в Німеччині, а американські депозитарні акції (ADS) її китайського конкурента NIO втрачають у ціні 1,9% на слабкій звітності.

Котирування акцій Stitch Fix впали на 14%. Компанія, що надає онлайн-послуги персонального підбору одягу, після закриття ринку напередодні відзвітувала про зниження виручки на 18% у минулому фінкварталі, а її річний прогноз розчарував інвесторів.

Тим часом папери Target Corp. дорожчають на 9,1%. Власник однієї з найбільших у США мереж дисконтних магазинів у четвертому кварталі 2023 фінансового року (завершився 3 лютого) збільшив чистий прибуток у 1,6 раза, при цьому він перевершив очікування експертів.

Значення ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:37 кв знизилося на 0,32% і становило 38 897 пунктів. Котирування ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 опустилося до цього часу на 0,4%, до 5117,75 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 втратив 0,65% і становив 18143,75 пункту.




Просмотров: 178
Другие новости