Компании

все компании

"Астарта" експортувала понад 1 млн тонн агропродукції минулого року

3 березня 2024 року, 09:34
Агропромисловий холдинг "Астарта", найбільший виробник цукру в Україні, 2023 року поставив на глобальні ринки понад 1 млн тонн продукції, повідомила пресслужба агрохолдингу у Facebook.

Згідно з повідомленням, основними споживачами кукурудзи стали Китай, Іспанія, Португалія, Нідерланди, пшениці - Іспанія, Індонезія, Португалія, Шрі-Ланка.

Цукор, соєву олію та шрот "Астарта" постачала переважно на ринки країн Європи, органічну продукцію - до Німеччини, Франції, Швейцарії, Чехії.

Агропромхолдинг за дев'ять місяців 2023 року знизив чистий прибуток на 9,8% - до EUR55,97 млн за зростання виручки на 14,8% - до EUR392,00 млн.

"Астарта" - вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, що здійснює діяльність у восьми областях України. До його складу входять шість цукрових заводів, агрогосподарства із земельним банком 220 тис. га і молочні ферми з 22 тис. голів ВРХ, олійноекстракційний завод у Глобиному (Полтавська обл.), сім елеваторів і біогазовий комплекс. Під урожай цього маркетингового року компанія засіяла 201 тис. га, що на 40% більше, ніж минулого.




Просмотров: 162
Другие новости