Компании

все компании

Корпорація "Крупець" завершила будівництво комбікормового заводу

13 лютого 2024 року, 15:10
Корпорація "Крупець" завершила будівництво в Рівненській області найпотужнішого на заході України комбікормового заводу, повідомили компанія-підрядник "Реноме Євробуд" і голова Рівненської обласної військової адміністрації (ОВА) Олександр Коваль.

"Вдячний бізнесу, який вірить у нашу перемогу і не боїться вкладати кошти в розвиток регіону. Поява такого підприємства - це не лише про розвиток тваринництва на Рівненщині, а й про додаткові робочі місця, наповнення бюджетів та розвиток території", - написав Коваль у Telegram.

За інформацією підрядника, на заводі вироблятимуть розсипчасті та гранульовані комбікорми, а також кормові добавки для птиці, великої рогатої худоби та свиней. Потужність підприємства - 30 тонн/год.

У 2023 році повідомлялося, що "Крупець" будує також нову птахофабрику в с.Ситне Дубенського району.

Агрокорпорація "Крупець" працює із земельним банком у 7 тис. га, спеціалізується на вирощуванні сільськогосподарських культур, виробництві курячих яєць, м'яса бройлерів, комбікормів, сушінні та зберіганні зерна.

В її структурі є елеваторно-сушильні комплекси для одночасного зберігання 60 тис. тонн зерна, комбікормовий та олійноекстракційний заводи, лінія з переробки сої, чотири птахокомплекси.

Підприємства агрокорпорації "Крупець" ("Птахофабрика Крупець", Крупецький комбікормовий завод, сільськогосподарське підприємство "Агропан Крупець", а також олійне "КрупОйлКорм") є одними з найбільших господарств із виробництва та реалізації харчових курячих яєць у Західному регіоні України.




Просмотров: 146
Другие новости