Компании

все компании

KSG Agro у грудні експортував 4600 тонн пшениці до Іспанії

1 лютого 2024 року, 10:54
Агрохолдинг KSG Agro у грудні 2023 року експортував до Іспанії 4600 тонн пшениці, повідомила пресслужба компанії.

Згідно з повідомленням, покупцями пшениці виступили зернотрейдерські компанії.

"У воєнний період будь-яка експортна поставка - це завжди завдання з багатьма невідомими. Проте, незважаючи на численні труднощі, ми продовжуємо експортувати зернові на міжнародні ринки. У нинішній найскладніший період історії України від нас, агровиробників та експортерів, без перебільшення залежить продовольча безпека багатьох держав", - зазначив голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов, слова якого наводяться в повідомленні.

Як повідомлялося, у першому кварталі 2023 року KSG Agro експортувала 4200 тонн зернових культур переважно до країн Азії та Африки. Поставки було здійснено в рамках роботи "зернового коридору" через порти Одеси та Одеської області.

Вертикально інтегрований холдинг KSG Аgro займається свинарством, а також виробництвом, зберіганням, переробкою та продажем зернових і олійних культур. Його земельний банк становить близько 21 тис. га в Дніпропетровській і Херсонській областях.

За даними агрохолдингу, він входить до топ-5 виробників свинини в Україні.

Агрохолдинг KSG Agro в січні-вересні 2023 року отримав $1,336 млн чистого прибутку, що майже в 14 разів більше, ніж за аналогічний період 2022 року. Його EBITDA за три квартали поточного року зросла на 67% - $4,5 млн, а виручка від реалізації - на 16%, до $11,9 млн.




Просмотров: 656
Другие новости