Компании

все компании

У Житомирі побудують 4 багатоповерхівки для переселенців

17 січня 2024 року, 15:29
У Житомирі за підтримки Європейського Союзу побудують чотири багатоповерхові будинки на 116 квартир для понад 400 переселенців, повідомляє пресслужба Міністерства реінтеграції тимчасово окупованої території України з посиланням на Житомирську міськраду.

"Чотири багатоповерхівки на 116 квартир зведуть у межах програми "Житло для ВПО та відновлення звільнених міст в Україні", що фінансується Європейським Союзом і реалізується під управлінням Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО). Понад 400 внутрішніх переселенців отримають квартири в безоплатне користування", - йдеться в Телеграм-каналі у вівторок.

Згідно з проектом, передбачається будівництво чотирьох 4-поверхових будинків, підведення необхідних інженерних мереж. У підвалі одного з будинків запроектовано укриття, усередині кварталу будинків буде облаштовано паркувальні місця, дитячий майданчик і зону відпочинку.

"Квартири - одно- і двокімнатні. Крім того, включено буде оздоблення приміщень, а також меблювання та облаштування побутовою технікою. При цьому всі квартири першого поверху будуть розраховані для можливості проживання в них маломобільних груп населення", - повідомляють у Мінреітеграції.




Просмотров: 167
Другие новости