Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США знижуються в п'ятницю

12 січня 2024 року, 16:54
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси знижуються в п'ятницю після публікації перших у цьому сезоні квартальних звітностей великих компаній і банків.

Найбільша в США компанія сфери медичного страхування UnitedHealth Group (SPB: UNH) у жовтні-грудні збільшила скоригований прибуток і виручку, при цьому обидва показники перевищили очікування. Однак інвесторів розчарувало те, що медичні витрати компанії зростали швидше, ніж виручка, пише MarketWatch. У результаті акції страховика дешевшають на 4,6% під час попередніх торгів.

Котирування паперів Delta Air Lines впали на 5,6%. Одна з найбільших у країні авіакомпаній збільшила чистий прибуток більш ніж удвічі в четвертому кварталі, а скоригований прибуток і виручка компанії виявилися кращими за очікування. Водночас свіжий прогноз прибутку на 2024 рік виявився нижчим за той, який було оголошено в грудні.

Акції Tesla дешевшають на 3%. Виробник електромобілів оголосив про намір зупинити виробництво на німецькому підприємстві на два тижні через проблеми з транспортуванням вантажів через Червоне море.

Вартість Wells Fargo знижується на 1,6%. Чистий прибуток банку в жовтні-грудні склав $3,446 млрд, або 86 центів на акцію, що збіглося з консенсус-прогнозом. Тим часом обсяг відрахувань у резерви на покриття можливих збитків за кредитами злетів на 34%.

Bank of America Corp. знизив чистий прибуток у минулому кварталі більш ніж удвічі, причому виручка не виправдала прогноз. Акції банку дешевшають на 1,9%.

Водночас котирування паперів JPMorgan Chase & Co. підвищуються на 2,2%. Чистий прибуток найбільшого банку США за обсягом активів у четвертому кварталі знизився на 15%, проте скоригований показник істотно перевищив прогноз. Банк прогнозує за підсумками 2024 року чистий процентний дохід приблизно в $88 млрд, що краще за очікування експертів на рівні $86,5 млрд.

Крім того, на 1,3% підвищується ціна паперів Citigroup Inc., оскільки скоригований прибуток банку перевершив очікування ринку.

Котирування березневих ф'ючерсів на індекс Dow Jones до 15:37 кв зменшилися на 0,3% - до 37815 пунктів. Ціна ф'ючерсних контрактів на індекс Standard & Poor's 500 на березень опустилася до цього часу на 0,03% - до 4814,25 пункту, Nasdaq 100 - на 0,08%, до 16953 пунктів.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 238
Другие новости