Компании

все компании

Міжнародний готельний оператор Accor відкрив тризірковий готель у Києві

6 січня 2024 року, 20:38
Міжнародний готельний оператор Accor Live Limitless (Франція) відкрив тризірковий готель ibis Kyiv Beresteiska наприкінці 2023 року, повідомляють на сайті оператора.

"Я радий повідомити про відкриття готелю ibis Kyiv Beresteiska. Він стане чудовим поповненням сім'ї Accor в Україні", - прокоментував у лінкедін генеральний директор регіону Accor Північна Європа - Україна, Грузія та СНД Андрій Давиденко.

Як повідомлялося, міжнародний готельний оператор Accor Live Limitless планував у 2022-2023 роках запустити в Україні три нові готелі, ibis & Adagio Kyiv, ibis Lviv і Novotel Lviv. Наприкінці грудня 2022 року розпочав роботу й Adagio Kyiv Beresteiska. Обидва готелі розташовані в одній будівлі на пр.Перемоги, 55, в Adagio Kyiv Beresteiska 105 номерів, в Adagio Kyiv Beresteiska - 156.

Adagio Kyiv Beresteiska - апарт-готель, його номери пристосовані для довготривалого проживання: у них є повністю обладнані кухні, спеціальні робочі простори, WIFI та ін. необхідне для роботи та відпочинку. У ibis Kyiv Beresteiska є шість конференц-залів для ділових заходів і конференцій.

Готель ibis Styles Львів Центр на 77 номерів, розташований у діловому центрі Львова на вул. Шухевича, 3, розпочав роботу в грудні 2022 року.

Група Accor - один із провідних готельних операторів у світі - відкрила перший готель під брендом Novotel у Ліллі (Франція) 1967 року.

Accor на грудень 2023 року об'єднував 5487 готелів, курортів і резиденцій у 110 країнах під більш ніж 40 брендами (Raffles, Sofitel, Fairmont, OneFineStay, MGallery, Pullman, Swissotel, Grand Mercure, The Sebel, 25 hours hotel, Novotel, Mercure, Adagio, Mama Shelter, Ibis, Ibis Styles, Adagio success, Ibis Budget, Jo&Joe, hotelFormule1, hotel F1, Thalassa sea&spa, greet та ін.).

Акції Accor SA розміщені на біржі Euronext в Парижі і торгуються на позабіржовому ринку США.

В Україні AccorHotels управляє тризірковими готелями Ibis у Києві, Ibis Styles і Gruner у Львові, п'ятизірковим Fairmont Grand Hotel у Києві, а також Mercure Kyiv Congress Hotel. Крім того, один готель під управлінням Accor розташований в Одесі - MGallery Hôtel de Paris.

теги: Accor, готель



Просмотров: 206
Другие новости