Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США опускаються у середу

3 січня 2024 року, 17:32
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси опускаються вдень у середу, учасники ринку чекають на статдані та публікацію протоколу грудневого засідання Федеральної резервної системи.

Напередодні індекс S&P 500 знизився на 0,6%, а Nasdaq Composite впав на 1,6% на побоюваннях, що ралі наприкінці минулого року було надмірним. Nasdaq за минулий рік злетів на 43%.

"Світові ринки похитнулися в перший торговий день нового року, оскільки інвестори взяли паузу після вражаючого завершення 2023 року", - зазначив аналітик Interactive Investor Річард Хантер.

Учасники ринку чекають на публікацію протоколу грудневого засідання Федеральної резервної системи, щоб отримати підказки щодо подальшого напряму грошово-кредитної політики в США, пише Trading Economics. Документ буде оприлюднено ввечері в середу.

До цього стане відомо грудневе значення індексу ділової активності у виробничому секторі в США (ISM Manufacturing). Аналітики загалом чекають помірного підйому показника з листопадового рівня.

Акції Apple Inc. дешевшають на 0,5% після того, як аналітики Barclays погіршили рекомендації для них до "нейтрального" рівня з "вище ринку".

Тим часом ціна паперів фармкомпанії Moderna Inc. зростає на 1,6% після зльоту на 13% напередодні після поліпшення рекомендації для них аналітиками Oppenheimer до "купувати".

Капіталізація JPMorgan Chase & Co. опускається на 0,4%. Напередодні ринкова вартість американського банку оновила історичний максимум.

Значення ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:43 кв. знизилося на 0,26% і становило 37895 пунктів. Котирування ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 знизилося до цього часу на 0,33%, до 4771,25 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 втратив 0,46% і становив 16643,75 пункту.




Просмотров: 199
Другие новости