Компании

все компании

"ДТЕК Енерго" ввело в роботу всі 26 запланованих вугільних лав

30 грудня 2023 року, 10:19
"ДТЕК Енерго" ввело в роботу всі 26 запланованих цього року вугільних лав, повідомив генеральний директор "ДТЕК Енерго" Ільдар Салєєв на своїй сторінці у "Фейсбук".

"Можу констатувати, що завдяки посиленій праці з цим завданням шахтарі гідно впоралися і цього року. Видобули стільки, скільки планували. Для цього протягом року ми інвестували в український вуглевидобуток близько 7 млрд грн, що майже вдвічі більше, ніж у 2022 році", - написав він.

Салєєв також нагадав, що в рамках формування "додаткової подушки безпеки" компанія законтрактувала на поточний опалювальний сезон 280 тис. тонн імпортного енерговугілля, і на сьогодні вже доставлено з Польщі більше половини - майже 150 тис. тонн.

"На цьому не зупиняємося, тому що завдання у всіх одне - і далі тримати енергетичний фронт, щоб українці були зі світлом і теплом", - резюмував глава компанії.

"ДТЕК Енерго" забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Станом на січень 2022 року встановлена потужність у тепловій генерації електроенергії становила 13,3 ГВт. У вуглевидобутку створено повний виробничий цикл: видобуток і збагачення вугілля, машинобудування та сервісне обслуговування шахтного обладнання.





Просмотров: 176
Другие новости