Компании

все компании

Multiplex виплатила до бюджету близько 10 млн грн податків на вимогу БЕБ

27 грудня 2023 року, 14:51
Бюро економічної безпеки (БЕБ) повідомило про відшкодування до бюджету близько 10 млн грн податків мережею кінотеатрів Multiplex.

"Детективи територіального управління БЕБ у Києві виявили факти ухилення від сплати податків однією з найбільших мереж кінотеатрів столиці. Загальна сума збитків державному бюджету у двох кримінальних провадженнях становить 10 млн грн... Під час слідства компанія погодилася на співпрацю та погасила борг перед державою ще до вручення підозри її посадовим особам", - повідомляється в Телеграм-каналі.

Член фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив, що Multiplex давно погасив борги з єдиного соціального внеску.

"Мультиплекс", ще коли прийшов на нашу ТСК, сказав, що давно вже погасив усі борги з ЄСВ... майже рік розслідували справу, потім зустрілися "за зачиненими дверима", завели ще одну кримінальну справу і врешті зрозуміли, що потрібно їх закрити", - прокоментував він у Телеграм-каналі в середу.

ПрАТ "Мультиплекс-Холдинг" (Київ), що розвиває в Україні мережу кінотеатрів Multiplex, заснована 2003 року. На кінець 2022 року мережа налічувала 29 кінотеатрів, з яких вісім зазнали пошкоджень різного ступеня внаслідок російської військової агресії. За підсумками 2022 року отримало 8,6 млн грн чистого прибутку, тоді як 2021 рік завершило зі збитком у розмірі 47,3 млн грн.

Згідно з даними НКЦПФР, акціонерами ПрАТ станом на четвертий квартал 2022 року були ТОВ "КУА "Контадор" ПВНЗІФ "Авіор" (13,9%), ТОВ "КУА "Капітал груп" ПВВФНЗ "Капітал Рекорд" (11%) та ПВВФНЗ "Національний капітал" (7,6%), ТОВ "Інвестретробуд" (9,8%), а також АТ "ЗНВКІФ "Васат" (49%).

За даними Opendatabot, кінцевим бенефіціаром "Мультиплекс-Холдингу" вказана Ксенія Трофименко.




Просмотров: 147
Другие новости