Компании

все компании

"Інтерпайп" має намір нарощувати частку випущених залізничних коліс для пасажирських вагонів

26 грудня 2023 року, 11:50
Українська промислова компанія "Інтерпайп" має намір нарощувати частку випущених залізничних коліс для пасажирських вагонів.

Згідно з дописом на сторінці компанії у Facebook, про це було заявлено під час відвідування першим віцепрем'єр-міністром - міністром економіки України Юлією Свириденко "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод" ("Інтерпайп НТЗ", Дніпро), де вона ознайомилася із сучасним виробництвом механічно оброблених коліс та дільницею зі збирання колісних пар.

"Завод залишається потужним експортером залізничної продукції, входить до топ-3 світових виробників суцільнокатаних коліс. Ми займаємо міцні позиції на ринку вантажних коліс. Наприклад, у Європі два з трьох вантажних вагонів мають колеса "Інтерпайпу". Однак наша стратегічна мета - зростати в пасажирському сегменті", - констатується в інформації компанії.

Свириденко також відвідала "Інтерпайп Ніко-Тьюб" у Нікополі, який перебуває під щоденними ворожими обстрілами.

"Дрони, ракети, артилерія - уже, на жаль, стало буденністю для містян, які буквально під обстрілами в цехах виготовляють труби для видобутку газу, та будівельників, які так потрібні Україні та клієнтам за кордоном. Робота в таких надскладних умовах - справжній приклад стійкості, яка потребує підтримки з боку держави у вигляді і внутрішніх замовлень, і сприяння експорту, наприклад, поліпшення логістики", - наголошується в пості.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Її продукцію поставляють у понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2022 році "Інтерпайп" реалізував 384 тис. тонн трубної продукції та 87 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників. У 2022 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 2,8 млрд грн.

У структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.




Просмотров: 143
Другие новости