Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США помірно знижуються

20 грудня 2023 року, 19:21
З початку року індекс S&P 500 підскочив більш ніж на 24% на очікуваннях швидкого зниження ставок Федеральної резервної системи.

"Дивно, як інвестори ігнорують "яструбині" коментарі Федрезерву і повністю довіряють "голубиним"", - зазначила старший аналітик Swissquote Bank Іпек Езкардешкая.

"Інвестори мріють про агресивне зниження ставок в умовах сильного економічного зростання, але це поганий рецепт для уповільнення інфляції. Сильні економічні дані та високі очікування корпоративного прибутку погано поєднуються з "голубиним" Федрезервом", - додала вона.

Тим часом від'ємне сальдо рахунку поточних операцій платіжного балансу США в третьому кварталі скоротилося на $16,5 млрд (7,6%) і становило $200,3 млрд, повідомило в середу міністерство торгівлі країни. Згідно з переглянутими даними, у другому кварталі дефіцит становив $216,8 млрд, а не $212,1 млрд, як було оголошено раніше. Аналітики в середньому очікували зниження дефіциту до $196 млрд, за даними Trading Economics.

Пізніше будуть оприлюднені дані про продажі будинків на вторинному ринку в листопаді і значення індексу довіри споживачів до економіки США в грудні, розраховане Conference Board.

Акції General Mills Inc. дешевшають на 3,7%. Один з найбільших виробників продуктів харчування в США, у другому кварталі 2024 фінансового року скоротив чистий прибуток і виручку, причому скоригований прибуток перевершив прогнози ринку, а виручка не виправдала очікувань.

Ціна паперів Winnebago Industries знижується на 4,6%. Виробник автобудинків і моторних човнів у минулому фінкварталі різко скоротив чистий прибуток і виручку. Скоригований прибуток виявився гіршим за прогнози ринку, а виручка перевищила очікування.

Капіталізація FedEx Corp. падає на 11% після того, як одна з найбільших у світі транспортно-логістичних компаній відзвітувала про зростання чистого прибутку на 14% у другому кварталі 2024 фінансового року, проте знизила виручку і погіршила її прогноз.

Значення ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:48 кв знизилося на 0,17% і становило 37868 пунктів. Котирування ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 опустилося до цього часу на 0,15%, до 4813 пунктів. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 втратив 0,22% і становив 16985,75 пункту.




Просмотров: 175
Другие новости