Компании

все компании

"Сентравіс" поставляє нержавіючі труби в США для розробки нафтових і газових свердловин

15 грудня 2023 року, 17:39
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., поставляє безшовні нержавіючі труби до США для розроблення наземних нафтових і газових свердловин.

Як повідомив директор з продажу "Сентравіс" Артем Атанасов, обсяг поставок за підсумками майбутнього року складе близько 1 тис. тонн.

При цьому він уточнив, що йдеться про сегмент труб hollow bars, або пустотілих труб, призначених для виробництва радіально оброблених деталей на кшталт фільтрів, колекторів, гідроциліндрів, фітингів, муфт, датчиків тощо.

Весь обсяг закуповується американською компанією, що спеціалізується на виробництві гнучких труб і з'єднань для труб.

Безшовні нержавіючі труби "Сентравіс" використовуються як з'єднання між відрізками армованих сталлю гумових шлангів для транспортування рідини. У майбутньому для таких з'єднань планується використання більш високих сортів сталі, як Super Duplex і 904L. Це пов'язано з попитом на цю продукцію, зокрема, на Близькому Сході.

"Близько 1 тис. тонн - досить великий обсяг у нашому портфелі замовлень. Але важливіше те, що наші технологічні рішення користуються попитом серед інноваційних компаній, зокрема тих, що працюють у сегменті з'єднань для труб. Ми розглядаємо цей напрямок як дуже перспективний з потенціалом зростання в 2-3 рази в найближчі роки", - сказав Атанасов, якого цитує прес-служба.

"Сентравіс" входить до десятки найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб. У січні-вересні 2023 року компанія виробила 9,4 тис. тонн безшовних нержавіючих труб проти 8,37 тис. тонн порівняно з аналогічним періодом минулого року. Зростання виробництва склало близько 12%, незважаючи на те, що основна частина виробничих потужностей компанії розташована в Нікополі, який зазнає регулярних обстрілів російськими військами.

"Сентравіс" заснований у 2000 році, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Компанія співпрацює з такими компаніями як BMW, Volkswagen, General Motors, BentelerAutomotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. Географія поставок перевищує 50 країн світу.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 226
Другие новости