Компании

все компании

Ф'ючерси на фондові індекси США опускаються у вівторок

5 грудня 2023 року, 21:36
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси опускаються у вівторок.

У фокусі уваги трейдерів цього тижня одразу кілька звітів про ситуацію на ринку праці США, зокрема, інформація про кількість відкритих вакансій, яка буде оприлюднена у вівторок о 17:00 кв. м.

У середу галузева організація ADP опублікує дані про кількість робочих місць у приватному секторі США в листопаді, а в п'ятницю Мінпраці оприлюднить загальний листопадовий звіт про безробіття.

Консенсус-прогноз експертів, опитаних Trading Economics, передбачає збільшення кількості робочих місць в американській економіці минулого місяця на 180 тис. і збереження безробіття на рівні 3,9%.

Дані з ринку праці уважно відстежує Федеральна резервна система (ФРС), яка проведе останнє цього року засідання наступного тижня - 12-13 грудня.

В останні кілька сесій видно "занепокоєння трейдерів з приводу того, що дані щодо американського ринку праці виявляться сильнішими, ніж хотіла б бачити ФРС на цей момент", зазначає аналітик Hargreaves Lansdown Стів Клейтон, слова якого наводить Market Watch.

Наразі трейдери впевнені в тому, що Федрезерв збереже ставку на рівні 5,25-5,5% за підсумками грудневого засідання.

Акції Johnson & Johnson втрачають у ціні 0,1% під час попередніх торгів у вівторок. Американський виробник товарів для здоров'я представив прогнози на 2024 рік напередодні "Дня інвестора". Він розраховує збільшити виручку наступного року на 5-6%. Скоригований прибуток J&J, як очікується, становитиме $10,55-10,75 на акцію у 2024 році. Виходячи зі значення в середині цього діапазону, показник зросте приблизно на 7,3% порівняно з 2023 роком, ідеться в пресрелізі J&J.

Вартість паперів CVS Health Corp. зросла на 2%. Компанія, якій належать однойменна мережа аптек і страховик Aetna Inc., дала сильний прогноз для виручки на 2024 рік, що виявився кращим за очікування ринку.

Капіталізація AutoZone Inc. піднялася на 0,6%. Американська мережа магазинів з продажу автомобільних запчастин і аксесуарів збільшила чистий прибуток і виручку в першому фінкварталі, при цьому прибуток виявився кращим за очікування ринку.

Акції Signet Jewelers подорожчали на 0,3%. Чистий прибуток компанії, що володіє однією з найбільших мереж ювелірних магазинів у США, Канаді та Великій Британії, у третьому фінкварталі впав майже в 10 разів, але скоригований показник перевершив прогнози експертів.

Значення грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 до 15:55 кв. у вівторок знизилося на 0,28% і становило 4563,75 пункту. Котирування грудневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones опустилося до цього часу на 0,23%, до 36183 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на грудень зменшився на 0,38%, до 15808 пунктів.




Просмотров: 179
Другие новости