Компании

все компании

БЕБ на Київщині вилучило фальсифіковані сигарети та алкоголь

20 листопада 2023 року, 17:48

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області спільно з прикордонниками оперативно-розшукового відділу ОКПП «Київ» виявили склади на Київщині де зберігалися контрафактні підакцизні товари. З незаконного обігу вилучено сигарети та алкоголь вартістю 2,8 млн грн.

Слідством встановлено, що на території Київської області діє злочинна група, яка здійснює реалізацію незаконно виготовлених тютюнових виробів та алкоголю. Фігуранти зберігали підроблений товар у складських приміщеннях, зокрема в Білій Церкві та Фастові. Продавали фальсифікат оптом та у роздріб по всій території України. 

У ході проведення слідчих дій детективи БЕБ виявили та вилучили майже 40 тис. пачок незаконно виготовлених сигарет, майже 350 літрів фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів з підробленими марками акцизного податку та вантажний автомобіль за допомогою якого здійснювалось транспортування продукції в пункти продажу. 

Орієнтовна вартість вилученого становить 2,8 млн грн. 

Слідство триває. Встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності та шляхи постачання фальсифікованої продукції. 

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 КК України здійснюють детективи ТУ БЕБ у Київській області у співпраці з прикордонниками оперативно-розшукового відділу ОКПП «Київ». Оперативна підтримка - спецпідрозділ «ДОЗОР». Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Київської обласної прокуратури.




Просмотров: 225
Другие новости