Компании

все компании

UkraineInvest допоможе Terwin побудувати логістичні хаби на $500 млн

13 листопада 2023 року, 11:49
UkraineInvest буде супроводжувати інвестпроєкт Terwin будівництва логістичних хабів у чотирьох областях України із загальним обсягом інвестицій понад $500 млн, повідомили у пресслужбі Terwin агентству "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, СЕО UkraineInvest Сергій Цівкач і засновник Terwin Руслан Шостак підписали меморандум про подальший супровід установою інвестпроєкту відповідно до закону "Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями".

"Економічний розвиток і перспективи євроінтеграції передбачають розвинену логістику в Україні. Ми розробляли цей інвестиційний проєкт виходячи з власних потреб і потреб ринку. За даними експертів, у Київській області не вистачає 500 тис. кв. м складських приміщень і ще 500 тис. кв. м по всій Україні. Виходячи з цього, ми почали будівництво логістичного хаба, який включає чотири комплекси в чотирьох областях України (Одеська, Львівська, Дніпропетровська, Київська)", - повідомив Шостак.

Він уточнив, що вже розпочато будівництво першої черги в Одеській області, а загальний обсяг інвестицій у цей масштабний проєкт становитиме приблизно $1 млрд. Проєкт - інноваційний, з поновлюваними джерелами енергії, повним циклом перероблення та утилізації відходів, комплексною інфраструктурою.

"Готовність держави закріпити умови співпраці з інвесторами як рівноправними партнерами - важливий позитивний маркер для інвестиційної спільноти. Доступ до державної підтримки відкритий для всіх. Головне - сформувати проєкт на певний обсяг інвестицій. Вдячний Руслану Шостаку та всій команді Terwin Group за співпрацю та розвиток економіки України", - сказав CEO UkraineInvest Цівкач.

Як повідомлялося, наприкінці жовтня 17 компаній, що перебувають в управлінні Руслана Шостака, об'єдналися в Terwin. Ідеться про ТОВ "Омега", "Руш", "Тервін Груп", "Тіксід", "Таврія Хаб", "Миттєва", "Формсайт", "Дігамма", "Мілтон-Групп", "Салтора Плюс", "Фірма "Аріант", "Нове Будівництво 2017", "Альтаїр Д", "Апекс Н", "Аспект Д", "Латтеро", БО "Благодійний Фонд "Руслана Шостака". У 17 компаніях, об'єднаних у корпорацію Terwin, працює 30 тис. осіб. Сумарні активи корпорації становлять $1,6 млрд, сукупний виторг

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 154
Другие новости