Компании

все компании

​​​​​​​15 листопада UkraineInvest організує у Варшаві наймасштабніший інвестиційний форум FIT for Ukraine: Annual Meeting

7 листопада 2023 року, 11:00

Мета: залучення приватних інвестицій для відбудови України. Учасники обговорять найважливіші питання, з якими стикаються інвестори в Україні, окреслять інвестиційні досягнення 2023 року та визначать плани на наступний рік.

Захід відбудеться офлайн, у рамках найбільшої виставки з реконструкції України ReBuild Ukraine. Всі, хто бажають інвестувати в Україну та взяти участь у її відбудові, отримають найактуальніші аналітичні дані, інформацію про доступні інвестиційні стимули, успішні інвестиційні кейси, регуляторні зміни, практичні аспекти реалізації проєктів, інвестиційні проєкти в розробці UkraineInvest.

Щорічний форум об'єднає високопоставлених представників влади та бізнесу, інвестиційні агенції, міжнародні організації та фінансові установи. Серед спікерів  – урядовці, представники BlackRock, DFC, ЄБРР, CSIS, Kingspan, Kovalska, Bayer тощо. Очікується, що захід відвідають 500 міжнародних делегатів.

Під час форуму відбудеться Церемонія нагородження для представників влади, бізнесу та міжнародних організацій, які зробили свій внесок у розвиток та підтримку економіки України.

Програма заходу

https://shorturl.at/jsyJY

Акредитація ЗМІ:

E-mail: nazarii.volianskyi@ukraineinvest.gov.ua; тел. +38063-023-11-93





Просмотров: 184
Другие новости