Компании

все компании

СК "Експрес Страхування" відкрила представництво в Запоріжжі

12 жовтня 2023 року, 16:31
СК "Експрес Страхування", що входить до групи компаній УкрАВТО, відкрила представництво компанії в Запоріжжі, повідомляється в прес-релізі компанії.

"Це друге концептуально нове представництво СК "Експрес Страхування" після нещодавно відкритого офісу в Кропивницькому. Найближчим часом компанія планує посилити свою присутність і в інших містах України", наголошується в повідомленні.

Також наголошується, що відкриття повноцінних офісів компанії є частиною стратегії розвитку "Експрес Страхування", спрямованої на розширення географії її присутності в Україні.

Компанія також підкреслює, що наразі для багатьох регіонів України, зокрема для Запоріжжя та області, дуже затребувана опція компенсації військових збитків, яка вже доступна для всіх програм КАСКО від СК "Експрес Страхування". Вона діє по всій країні, за винятком територій, де тривають бойові дії, або тимчасово окуповані РФ, згідно з Переліком територій, затвердженим Міністерством з питань реінтеграції.

ТДВ "Експрес Страхування" засновано 2008 року. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

З квітня 2012 року СК "Експрес Страхування" є асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України.




Просмотров: 231
Другие новости