Компании

все компании

"Стодола" запустила лінію переробки органічних томатів

11 жовтня 2023 року, 13:56
Компанія "Стодола" (Миколаївська обл.) запустила лінію переробки органічних томатів, яка на повну потужність вийде наступного року, повідомило ТОВ "Органік Стандарт", яке спеціалізується на сертифікації органічних виробників у Facebook.

"Цього року ми запустили нову лінію з потужністю 2 тонни на годину. Ми плануємо досягти такого обсягу переробки вже наступного року. Цього року поки важко сказати, скільки саме томатів ми переробимо", - процитувало підприємство власника "Стодоли" Яна Островського.

За його інформацією, "Стодола" випускатиме органічні соки, соуси, мариновані та в'ялені томати, пюре. Ці продукти будуть представлені на внутрішньому ринку, а також плануються тестові партії з експорту.

ТОВ "Стодола" зареєстровано 2018 року в Миколаївській області, де має аграрний і гастрономічний бізнес. Спеціалізується на вирощуванні сертифікованих органічних овочів, ягід, фруктів та їх консервації. Має зареєстровану торгову марку та однойменний ресторан - "Стодола".

Згідно з даними Оpendatabot, виручка підприємства 2022 року становила 1,487 млн грн, з яких 612,8 тис. грн чистого прибутку. Активи підприємства становлять 1,687 млн грн, боргові зобов'язання - 240 тис. грн.




Просмотров: 197
Другие новости