Компании

все компании

Кабмін спростив імпорт сировини для виробництва боєприпасів і дронів - Шмигаль

11 жовтня 2023 року, 11:30
Кабінет міністрів України спростив імпорт сировини для виробництва боєприпасів і бойових частин безпілотних літальних апаратів, повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Ми зняли бюрократичні перешкоди для закупівель українських дронів. Сьогодні окремою постановою спрощуємо імпорт сировини для виробництва боєприпасів і бойових частин БПЛА", - сказав Шмигаль на засіданні уряду у вівторок.

За словами прем'єра, це рішення забезпечить потреби країни і дасть змогу наростити випуск безпілотників. "Цього року виробництво вже зросло в сотню разів, і зросте ще більше", - сказав Шмигаль.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram, внесено зміни до порядку реалізації експериментального проєкту з виробництва, закупівлі та постачання боєприпасів до безпілотних систем і бойових частин безпілотних систем для сприяння виробництву шляхом установлення спрощеного порядку здійснення процедур державного експортного контролю під час здійснення імпорту товарів військового призначення та подвійного використання виробниками боєприпасів і бойових частин для безпілотних систем.




Просмотров: 157
Другие новости