Компании

все компании

БЕБ ліквідував нелегальний алкогольний бізнес у Львівській та Тернопільській областях

11 жовтня 2023 року, 16:23
Співробітники територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Львівській області викрили схему незаконного виготовлення та продажу алкогольних напоїв у Тернопільській та Львівській областях, повідомляє прес-служба теруправління БЕБ.

"Слідство встановило розміщення складських приміщень із горілкою та коньяком. Лікеро-горілчані вироби доставляли на одне з підприємств Львова, яке розповсюджувало підроблений алкоголь через магазини роздрібної торгівлі", - йдеться в повідомленні.

Поширювали контрафактний алкоголь у мережі з понад 300 магазинів.

"Під час обшуків у Тернополі вилучили близько 61 тис літрів рідини із запахом спирту та лінію для виготовлення алкоголю", - повідомляють у БЕБ.

Водночас на території підприємства у Львівській області співробітники правоохоронних органів вилучили понад 46 тисяч літрів контрафактного алкоголю, а також ємності та обладнання для пакування алкогольних виробів, а також фінансово-господарські документи.

"За рішенням Личаківського райсуду Львова накладено арешт на вилучене майно вартістю понад 26 млн грн", - зазначено в повідомленні.




Просмотров: 294
Другие новости