Компании

все компании

БЕБ припинило роботу підпільного виробництва алкоголю на Київщині

9 жовтня 2023 року, 17:27
Детективи викрили осіб, які незаконно виготовляли та продавали алкогольні напої. Накладено арешт на майно вартістю 5,5 млн грн. 


Правоохоронці провели низку обшуків у складському та гаражному приміщеннях на території Києва й Київської області. За результатами обшуків вилучено понад 12 тис. літрів рідини з характерним запахом спирту та алкогольних напоїв з етикетками відомих брендів горілки, віскі, текіли та коньяку. 

Також вилучено велику кількість пластикової тари, пакувальних коробок, ароматизаторів та спеціальне обладнання: помпи, фільтри для води, станки. Окрім цього, вилучено автомобіль, на якому здійснювалось транспортування товарів, мобільні телефони та документи.  

На все майно накладено арешт. 

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України триває. Оперативний супровід здійснюють співробітники ГУ СБУ України у м. Києві та Київській області, за участі ТУ БЕБ у Київській області та ОКПП “Київ”. Процесуальне керівництво - прокурори Київської міської прокуратури. 

 


По материалам: https://esbu.gov.ua





Просмотров: 296
Другие новости