Компании

все компании

Rheinmetall поставить Україні ще 40 БМП Marder

11 вересня 2023 року, 16:20
За дорученням уряду німецький оборонний концерн Rheinmetall AG поставить Україні ще 40 бойових машин піхоти Marder, повідомляють у прес-службі компанії.

"Уряд Німеччини доручив компанії Rheinmetall поставити Україні 40 бойових машин піхоти Marder. Замовлення було розміщене в серпні 2023 року й оцінюється у двозначну суму. Rheinmetall продовжує роботи над наявними машинами повним ходом, щоб нову партію машин Marder можна було поставити відповідно до контракту, починаючи з 2023 року", - йдеться в тексті, розміщеному на сайті Rheinmetall.

Зазначається, що загальна кількість БМП Marder, які Rheinmetall поставить Україні, сягне 80.

У компанії нагадують, що перші 20 БМП, замовлених німецьким урядом для України, були запущені 21 березня 2023 року. Також у червні 2023 року було замовлено ще 20 БМП, які були нещодавно поставлені.

"Поставлені бойові машини піхоти являють собою капітально відремонтовані Marder 1A3, які компанія Rheinmetall раніше прийняла на озброєння бундесверу (Збройні сили Німеччини - ІФ-У). Уже навесні 2022 року компанія Rheinmetall власним коштом розпочала ремонт бойових машин піхоти, щоб вони були готові до негайного розгортання", - ідеться в тексті повідомлення.

Наразі БМП Marder створюються на заводах Rheinmetall в Унтерлюсі та Касселі. На місяць може поставлятися до десяти таких машин.

Зазначається, що ця бойова машина є однією з найбільш перевірених систем озброєння подібного роду у світі.




Просмотров: 218
Другие новости